Cap a un 8% més de visitants el mes de juliol a l’Escala

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les oficines de Turisme han donat més de 25.000 informacions

L’Escala ha rebut cap a un 8% més de visitants aquest mes de juliol, segons es desprèn tant de l’increment del nombre d’usuaris atesos a les oficines de Turisme (12.178 persones, +7,67%), com del volum de residus generats (+7,33%), un dels indicadors més fiables per marcar la població d’un municipi en un període determinat.

escala

Un cop més, continuen creixent les peticions d’informació referides a turisme actiu, en especial les que fan referència a rutes de senderisme i cicloturisme. En aquest sentit, durant el mes de juliol hi ha hagut un 3,4% més d’informacions d’aquest tipus.

Per nacionalitats destaca el fet que els usuaris de les oficines de Turisme majoritaris són els francesos (37,7% i un creixement interanual del 3,3%) i els catalans (30,09% del total i amb un descens aquest any del 3%). Hi ha hagut també un increment de visitants anglesos (8,4% del total), alemanys (5,15%) i Holandesos (3,6%). Els turistes espanyols passen d’ocupar el tercer lloc al sisè (representen un 2,7% dels usuaris de les oficines de Turisme).

Les oficines de Turisme de l’Escala han atès un total de 12.178 usuaris, els quals han generat un global de 25.108 peticions d’informació.

La mitjana d’estada d’aquests turistes és de tres dies, incloent majoritàriament el cap de setmana.

L’oficina central, situada a la plaça de les Escoles, es consolida com un referent per a les informacions referents a activitats locals i què és pot visitar al municipi, mentre que l’oficina de l’entrada nord, per la seva ubicació a l’accés de l’Escala, destaca amb informacions referents a l’entorn i a les activitats relacionades amb el turisme d’actiu-natura.

Ajuntament de l’Escala