El proper cap de setmana 15 i 16 de desembre estarà carregat d’activitats nadalenques a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Pel desembre cultural els carrers, places i monuments del municipi s’omplen per gaudir de diverses activitats relacionades amb la cultura. 

Foto: Grup de Joves els Colats

El proper cap de setmana 15 i 16 de desembre tindran lloc els actes centrals de la programació cultural del mes de desembre, es comptarà amb actes tradicionals del Nadal que inclouran la partipació dels infants del municipi.

Dissabte 15 de desembre a les 16:30h tindrà lloc el Caliu Nadalenc, el gran tió realitzat per l’artista Vidal Rubió, amb tots els beneficis destinats a la Marató de TV3 i organitzat per l’Associació de Comerciants de Sant Joan les Fonts.

L’endemà, el diumenge 16 a les 17h, al Pavelló, es celebararà la Cantada de Nadales de l’Escola Castanyer, un acte que aplegarà prop d’un miler de persones per gaudir d’aquest espectacle que amb tanta cura ha preparat el centre educatiu.

Un cop s’hagi finalitzat la cantada, a les 19h, s’iniciarà la Quina Solidària amb la Marató de TV3 que organitzen any rere any el grup de Joves els Colats amb col·laboració d’empresaris i entitats del municipi.

Comparteix-ho amb els teus amics: