Cap de setmana súper complet dels corredors més joves de la Garrotxa!

Comparteix-ho amb els teus amics:

Campions de Catalunya en ciclisme de pista en categoria alevins fèmines, infantil masculí i cadet són de la Garrotxa

El passat divendres 11 de setembre els corredors alevins i infantils de l’escola de Ciclisme NOEL del Club Ciclista Olot Infantil van córrer el Campionat de Catalunya de Pista que es celebrava al velòdrom d’Horta de Barcelona.

El dissabte va ser el torn dels cadets, juniors i sub-23 que van córrer la 16ª edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona-Memorial Miquel Poblet, que alhora era Campionat de Catalunya. El Team Torrent va aconseguir uns grans resultats que han enfortit i motivat més encara al grup de joves corredors de la comarca i província de Girona.

L’últim dia d’aquest gran cap de setmana ciclista, el Club Ciclista Olot Infantil va organitzar la 66ena edició de la ​carrera de les Festes del Tura​, amb la participació de 130 corredors. Va ser una carrera espectacular on va guanyar l’Olotí Adrià Moreno amb 10 segons de diferència sobre el segon corredor.  També diumenge, l’equip cadet del Team Torrent i els alevins i infanils del Club Ciclista Olot Infantil van córrer​ la Isaac Gálvez​ a Vilanova i la Geltrú, un altre dels coneguts ciclistes que ens va deixar, malauradament.

Resultats alevins i infantils Club Ciclista Olot Infantil

Modalitat Òmnium. Naia Torrent. 1ra classificada i Campiona de Catalunya

Modalitat Òmnium. Marc Zafra. 1r classificat i Campió de Catalunya. Modalitat Òmnium. Bernat Casajust. 3r classificat

Resultats cadet Team torrent

Modalitat Òmnium. Lluc Plana. 1r classificat

Modalitat Òmnium Gerard Cano. 3r classificat

Modalitat Madison. 1rs classificats Gerard Cano i Lluc Plana

Resultats junior ex ciclistes Club Ciclista Olot Infantil

Modalitat Òmnium. Pau Torrent. 1r classificat

Modalitat Òmnium. Marcel Pallarés. 2n classificat

Modalitat Madison Marcel Pallarés i Pau Torrent. . 1rs classificats

Resultats Isaac Gálvez

Naia Torrent. 1ra classificada. Categoria aleví – Club Ciclista Olot Infantil

Marc Zafra. 3r classificat. Categoria infantil – Club Ciclista Olot Infantil

Lluc Plana. 1r classificat de primer any. Categoria cadet del Team Torrent

Galeria de fotos:

La imagen puede contener: 2 personas, niño(a) y exterior, texto que dice "FEDERACIO CATA CICLISME CAMPIONATS DE CATALUNYA Generalitat de Catalunya esportcat BMX BTT-XC BTT-DH CX PISTA .RUTA TRIAL BTT-XC BTT-P' PISTA RUTA TRIAL.B PISTA RUTA TRIAL BMX PISTA LTA TRIAL BMX BTT-XC XT-xC RUTA FEDERACIO CICLISME TRIAL BMX BTT-XC BT TRIA BMX BTT-XC BTT-DH BTT-XC BTT-DH CX PIST"

La imagen puede contener: 3 personas, exterior, texto que dice "FEDERACIO CATALANA CICLISME CAMPIONATS DE CATALUNYA Generalitat de Catalunya esportcat BMX BTT-XC BTT-DH CX PISTA RUTA TRIAL BTT-XC BTT-DH CX PISTA RUTA TRIAL BMX BTT-DH bnokie CX. PIS PISTA RUTA TRIAL B PISTA BTT-XC TRIAL BMX BT FEDERACIO CICLISME RUTA IAL BMX BTT-XC T-DH TRIAL MX BTT-XC BTT-DH TT-XC BTT-DH CX PI RUTA"