Carta als amics, coneguts i socis del Club Natació Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Per Àngel Moliner

Després d’una intensíssima campanya publicitària, de la qual demano com a soci el cost econòmic que ha representat pel Club i en la qual se’ns ha mostrat i explicat reiteradament els lluentons, les flors i les violes del seu tan lloat, escollit i ben pagat projecte per tots els mitjans possibles, fins i tot en reunions de clausura al capvespre i sota blancs tendals a peu d’entrada de les meses el mateix dia de les votacions. Procurant, això sí, no entrar en profunditat ni en el seu cost, ni en el finançament de la seva construcció. La qual cosa és precisament del que s’hauria d’haver parlat a l’assemblea de socis, que no es va portar a terme, i la raó per la qual es votava.

Després del silenci obligat en els mitjans de comunicació de la meva modesta, però raonada oposició a la manera de fer, i de fer el que vol del President i la seva subordinada Junta, volen imposar, pagant amb les nostres quotes mensuals, la seva voluntat i criteri.

Després de la meva negació al finançament de la construcció, de pressa i corrent, d’un projecte faraònic, innecessari i desproporcionat de set milions d’euros per a un modest Club de petita ciutat com és la nostra, amb un llarg i insegur finançament -del qual el soci se’n faria corresponsable del seu pagament lligat a un altre finançament per part de la constructora, difícilment assumible per qualsevol de les empreses locals que optin a la seva construcció.

Descartant, això sí, fer les obres parcials, necessàries i urgents que el club necessita degut el temps i temps que res s’hi ha fet, esperant enrunar-ho tot per aixecar-ho de nou i anant fent guardiola, amb prop de set-cents mil euros, per aportar-lo a terme.

Descartant l’ajut i l’opinió desinteressada dels arquitectes socis i si s’escau un concurs d’avantprojectes amb el condicionant, de poder portar-se a terme, per fases, al llarg dels anys, a mesura dels beneficis econòmics que vagi generant el Club i les subvencions que vagin aportant en aquests temps les diferents institucions. Sense cap mena de pagament de quotes, ni derrames per obres per part del soci.

Després de mostrar el meu desacord en la forma amagada i sibil·lina de comprar telefònicament el vot dels avis i persones més grans de setanta-cinc anys i trenta-cinc anys de socis, i negar per altra banda el vot de tot aquell jovent de 10 a 18 anys que paga la seva quota mensual, que no va poder votar i que hauria pagat la quota o derrama per obres sí el Sí hagués guanyat.

Després de mostrar el meu desacord per l’hora inadequada, per ser un diumenge, en la que es va convocar l’assemblea, la qual hauria d’haver estat exposició i deliberació dels pros i els contres del finançament del seu projecte, per tal que el soci pogués emetre amb més coneixement de causa el vot que cregués oportú, i que pel contrari no fou una assemblea, sinó un escarni, una farsa i una mofa contra la llibertat d’expressió i un darrer rentat de cervell per a molts socis de bona fe.

Davant de tants d’errors comesos en el seu temps de govern, demano la dimissió del President i la Junta; la formació d’una gestora o nova Junta que respecti la voluntat i l’opinió dels socis, expressada lliurement i públicament en assemblea, i deixi de banda els interessos creats, els personalismes i la vanitat fora del Club.
Per acabar vull mostrar el meu profund agraïment a tots aquells amics, coneguts i socis, que s’han pres la molèstia, i han tingut la paciència, de llegir o escoltar els meus raonaments, tant si després han votat si, com si heu votat no a les votacions.

Atentament i sempre vostre.
Àngel Moliner

RELACIONAT:

Els socis diuen “NO” al projecte de reforma de les instal·lacions del Club Natació Olot