Carta d’agraiment de l’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Carta d’agraiment de l’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts a totes les persones que han fet possible aquest temps d’ Escola i en especial a la última fins ara Directora.

Agraïment a 40 anys d’ Escola

Fa 40 anys quan l’ Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts va obrir les portes, jo estava allà. Vaig rebre classes de pintura i dibuix a l’ Escola fins que vaig marxar a estudiar fora la llicenciatura en belles Arts. A la que vaig anar amb bona preparació gràcies a les ensenyances rebudes a Sant Joan.

Ara fa 3 anys vaig tenir l’ honor de tornar a L’ Escola, no com alumne sinó com a professora. Em vaig trobar un ambient acollidor, interessat en l’ art, amable,… tant pels alumnes com per la Directora Núria Bartrina, qui sempre ha estat disponible per qualsevol tema, i al peu del canó en tot moment.

En aquests 3 anys les classes de adults que jo imparteixo sols han augmentat en alumnat, i sobretot en bon rollo que a més de crear un ambient de companyarisme, d’ inquietuds i informació artística, hem pogut tots observar com la qualitat dels treballs dels alumnes ha fet una millora espectacular.

Per això he cregut oportú, davant les declaracions ambigües que últimament han sortit deixant en dubte el treball fet per la direcció de l’ Escola i amb possibilitat d’ interpretacions que podrien algunes ser desafortunades, explicar-ne no sols la meva visió sinó també la de la majoria dels alumnes adults de dibuix i pintura que han estat rebent classes a l’ Escola fins el juny passat.

Per nosaltres el que defineix la tasca de Direcció i gestió de l’Escola aquets anys ha set proximitat, claredat, acompanyament, i en resum saber fer les coses ben fetes. Pel que en aquest escrit mostrem el nostra agraïment a totes les persones que han fet possible aquest temps d’ Escola i en especial a la última fins ara Directora de l’ Escola d’ Art de Sant Joan les fonts.

Esperem i desitgem que L’ Ajuntament com entitat pugui continuar amb la tasca compromesa i dedicada que durant 40 anys d’ Escola han portat a terme persones molt implicades ja sigui dirigint com cooperant a vegades inclús desinteressadament.

L’ Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha manifestat publicament el seu compromís al assumirne actualment la Direcció i entenem que en serà una continuació a la tasca de directors i persones dedicades quina aportació ens ha deixat fins ara una Escola amb art, amistat i bona sintonia que desitgem que continuí molts més anys.

Professora i Alumnes de classe d’adults Escola de Belles Arts de sant Joan les Fonts