Carta dirigida al Joves de Tortellà

Comparteix-ho amb els teus amics:

Hola a totes i a tots!

La principal prioritat que tenim des de l’Ajuntament són tots els temes referents a joventut. Estem convençuts que pensar i treballar per vosaltres té unes repercussions molt positives per al poble. Al cap i a la fi, vosaltres, els joves, representeu el futur de Tortellà!

Som conscients que molts de vosaltres heu de marxar fora per manca d’iniciatives municipals que fomentin la participació, la creativitat i la igualtat d’oportunitats respecte als pobles veïns. I per això us volem donar més presència, creant els recursos necessaris perquè els joves sigueu els protagonistes de diferents accions que desenvoluparem en breu al municipi. Aquest és un dels motius pel qual s’ha confeccionat el Pla Local de Joventut del municipi.

Per tot plegat, hem apostat per fer un conveni amb el Servei de Joventut del Consell Comarcal, amb el que es pretén integrar i desenvolupar polítiques de joventut, reals i efectives, per aconseguir que us sentiu veritables actors amb les accions del dia a dia del municipi.

Formar part del Servei de Joventut ens permet tenir un equip de tècnics que ja han començat a treballar per al municipi: brigades, casal d’estiu, Estaciona’t…

I ara volem fer un pas més: dissenyar, crear i avaluar accions d’acord amb les vostres necessitats i demandes. I per poder fer-ho, necessitem la vostra implicació i complicitat!!

Ens imaginem un poble on els joves pugueu gaudir de tot tipus d’activitats triades i organitzades per vosaltres, on a banda de la importància del resultat final, també ho és la manera com ens hem anat organitzant amb el treball i les reunions prèvies a les activitats.

La nostra intenció és que en aquestes reunions es formin diferents comissions de treball, com ara la comissió de festes, programació d’estiu, activitats infantils, creació de la xarxa social (web, Facebook…), cursos, tallers, entre d’altres.

Per parlar-ne, escoltar-vos i saber la vostra opinió, us convoquem el dia 4 de novembre a les 20h a l’Ajuntament.

No hi falteu, volem fer de Tortellà un poble més jove!!

Ajunt. Tortellà