Castellfollit programa de nou un calendari d’activitats de Nadal

Comparteix-ho amb els teus amics:

El concert de la mezzosoprano Anaïs Masllorens i el pianista Daniel Ariño serà l’acte més destacat del ‘Nadal a Castellfollit’, que també agenda una mostra de pessebres

1450098758

En la línia d’incentivar una renovada agenda de cultura a Castellfollit de la Roca, l’ajuntament del municipi ha recuperat la programació nadalenca d’activitats. Així, el consistori pretén insistir en la voluntat de convertir­se en un punt de referència cultural a la Garrotxa.

L’acte principal del ‘Nadal a Castellfollit és el concert que interpretarà la mezzosoprano garrotxina Anaïs Masllorens; amb experiència guanyada al costat de Montserrat Caballé, Jaume Aragall o Alberto Zedda, Masllorens ha trepitjat escenaris com el Liceu barceloní o el Teatro Real de Madrid. L’acompanyarà al piano el músic Daniel Ariño (segon al concurs Galician Folk Sounds d’aquest 2015) que estrenarà dues peces inèdites del seu repertori. ‘El Concert de Nadal al cingle’ tindrà el marc acústic excepcional de l’Església Vella­Museu de Castellfollit de la Roca, el proper 27 de desembre a les 19h.

També l’Església Vella acull aquests dies l’exposició ‘Pessebres del Món’, un recull dels pessebres de l’olotí Joan Martí, que gràcies a la seva feina va poder llaurar la seva gran afició: la recopilació de diorames d’arreu del planeta. Castellfollit mostra, fins el dia 7 de gener, prop de 90 figures de pessebre de quatre continents (entre les 700 que té la col∙lecció personal de Martí). ‘Pessebres del món’ ja va formar part de la Mostra de Pessebres d’Olot de l’any passat.

L’activitat nadalenca es completa amb un taller de fanalets al Centre Cívic el proper 3 de gener (16h), el mateix dia que es recolliran les cartes a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient (18h); uns reis que arribaran acompanyats del seu seguici el 5 de gener (18.30h). També hi ha lloc al poble per a les Quines, al mateix Centre (19h) dels dies 25 i 1. Completa la proposta una Cagada al Tió, a la Plaça Major el 27 de desembre (16.30h).