Castellfollit recapta 700 euros per Càritas Garrotxa en una jornada solidària popular

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament ha donat la quantitat recollida al president de Càritas Garrotxa aquest dimecres

El poble de Castellfollit es va mobilitzar el passat diumenge per tal que els seus veïns participessin dels programes socials de Càritas Garrotxa amb les seves aportacions. Així, el municipi garrotxí va organitzar una jornada plena d’activitats diferents, amb la implicació de diversos voluntaris, per tal que el poble donés les seves aportacions passant-s’ho d’allò més bé en una jornada popular destinada a tots els públics. La diada va començar ben aviat, amb una classe de ioga de Victòria Sánchez, on una desena de castellfollitencs van poder gaudir dels seus ensenyaments en respiració i circulació sangúinia.

Després, l’Anna Massot va fer una classe de country, on una trentena de balladors es va apuntar a seguir els seus passos. Ja per acabar, Sònia CM va fer una masterclass de zumba, on més d’un va trencar la suor amb els exercicis dinàmics de la tècnica. Els Basàltiks, el grup de joves de Castellfollit, va contribuir-hi fent-se càrrec de tallers per la mainada, centrats en el valor de compartir amb d’altres. Per últim, la jornada es va acabar amb un dinar popular, on una setantena de castellfollitencs van brindar per la solidaritat amb Càritas. També cal destacar les manualitats de la Vici, l’Enriqueta i la Catalina, aportades de forma altruista perquè la caixa de la beneficiència creixés.

En total, es van recollir 700 euros, destinats als diferents programes socials de Càritas Garrotxa. L’alcalde de Castellfollit, Miquel Reverter, va fer entrega dels diners a Carles Oller, president de l’entitat solidària, en una petita recepció aquest mateix dimecres.