Castellfollit vol fer jugar a petits i grans

Comparteix-ho amb els teus amics:

Castellfollit de la Roca celebra la primera edició de la Fira Juganera, per redescobrir les ganes de jugar més enllà de les plataformes digitals

Aquest diumenge 3 d’octubre Castellfollit de la Roca viurà la seva 1a Fira Juganera, un esdeveniment que neix amb la intenció de reforçar les virtuts dels jocs de taula i joguines de fusta. No hi haurà jocs digitals: en cap cas es vol denostar aquest àmbit, però sí que es vol reivindicar les ganes de divertir-se amb joguines i elements de tota la vida i que han servit perquè diverses generacions aprenguin habilitats socials de cooperació, d’anàlisi estratègic, de capacitat resolutiva i de respecte a normes estipulades, sempre des d’una vessant lúdica.

La Fira es celebrarà a la Plaça Catalunya de Castellfollit de la Roca, de 10h del matí a 19h del vespre. Durant el dia hi haurà una desena de parades amb jocs de taula de tota mena i demostracions lúdiques amb la intenció que els visitants els descobreixin. També hi haurà diverses editorials de contes, que oferiran les seves novetats al públic.

L’espai comptarà amb una ludoteca de jocs de taula i joguines de fusta (dinamització Kapla) per a totes les edats, amb la voluntat que famílies o grups d’amics puguin jugar durant tot el dia. D’altra banda, s’ha preparat una sessió de contacontes dirigida a tots els públics (12h, amb Dora Miquel i Maria Rosa Farrés).