CATSKILLS DE MODA A L’INSTITUT LA GARROTXA

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 18 de juny es celebra a l’Institut La Garrotxa la 1ª edició del CATSKILLS de Tecnologia  de la moda. Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes  d’ensenyaments professionals d’arreu del territori català competeixen en 29 oficis (skills)  relacionats amb els estudis que estan cursant. Es celebra cada dos anys, permet mostrar les  habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan  inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills  Competition, on els alumnes catalans poden arribar a participar en el cas de ser els millors del  seu skill , primer a nivell català i després a nivell espanyol.

Des d’aquesta edició s’han afegit nous skills, entre ells el de la Tecnologia de la moda, que  tindrà com a seu permanent l’Institut La Garrotxa. En aquesta ocasió participaran alumnes de l’institut Anna Gironella de Mundet, de l’Institut Guindàvols de Barcelona i de l’Institut La  Garrotxa d’Olot.

Les proves començaran a les 9h del matí i s’allargaran fins a les 19h de la tarda. El mateix dia a  les 19:30h, el jurat, format per professors de l’especialitat i experts del sector, comunicaran el  seu veredicte . En aquesta edició es compta amb el patrocini de la multinacional d’origen  alemany Freudenberg i la col·laboració de l’empresa olotina ÈTNIA que aporten els premis per  als guanyadors.

L’Institut La Garrotxa participa, a més, en els skills de Jardineria i Paisatgisme , Mecatrònica,  Disseny CAD i Control Industrial.