Celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Feliu de Pallerols i les Planes d’Hostoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Feliu de Pallerols i les Planes d’Hostoles – L’11 de setembre commemorem la tenacitat d’un poble que unit (més enllà de les classes socials, el gènere o la ideologia), va ser capaç de lluitar, de protegir-se i de ser resilient. Així és el poble de Catalunya.

Per això, un any més, som aquí per reivindicar el dret a decidir dels ciutadans i ciutadanes catalans. El dret a exercir de forma cívica, democràtica i radicalment pacífica la llibertat individual i col·lectiva de les catalanes i catalans, vinguin d’on vinguin i pensin el que pensin. I en aquest camí el municipalisme sempre serà un aliat del poble de Catalunya, en la defensa de les seves idees, malgrat la repressió política i judicial i els empresonaments.

La Diada Nacional de Catalunya commemora la capacitat de resiliència dels catalans i catalanes, exemplifica la constància davant les adversitats, la perseverança en la defensa de les llibertats i la democràcia malgrat les agressions, la suma i la diversitat davant qui vol restar i homogeneïtzar.

El municipalisme és tot això, constància, sensibilitat, respecte, proximitat, diversitat, democràcia i, sobretot, és llibertat. O el que és el mateix, és la capacitat de treballar per millorar la qualitat de vida i les oportunitats de totes les veïnes i veïns, visquin on visquin, sense cap distinció. Les servidores i els servidors públics dels pobles i ciutats seguirem caminant cap a l’objectiu d’aconseguir un país millor i més just, un país més lliure, i un país que tingui en compte les persones.

Info i fotos: Ajunt. Sant Feliu de Pallerols i les Planes d’Hostoles

Comparteix-ho amb els teus amics: