CELEBRADA LA 5ª EDICIÓ DEL CAMPIONAT DE BÀSQUET 3X3 ESPAI GIRONÈS

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Pavelló Municipal d’Esports de Salt ha sigut l’escenari d’una nova edició del Campionat de Bàsquet 3×3 Espai Gironès, organitzat conjuntament pel centre comercial i el club de bàsquet Uni Girona. En aquesta edició, el campionat ha aplegat a gairebé 200 jugadors federats i no  federats en una agradable matinal en la que s’han succeït els partits en el més cordial i  esportiu dels ambients.

1

Jugadores de la primera plantilla de l’Spar Uni Girona s’han apropat a les instal·lacions per  presenciar alguns partits i passar una estona amb les noves fornades del bàsquet gironí. Un  cop acabat el torneig ha començat la cerimònia d’entrega de trofeus als guanyadors de les  diferents categories (mini, infantil, cadet i júnior) i el repartiment d’obsequis entre els  participants. En aquest acte s’ha comptat amb la presència del regidor d’esports de  l’Ajuntament de Salt, Francisco Honrado, i del gerent del centre comercial Espai Gironès, Pau  Jordà.

La voluntat dels organitzadors i col·laboradors és fer possible la celebració de moltes més  edicions d’aquest 3×3 per arribar a consolidar-lo com una cita de referència pels joves  aficionats gironins que cerquin una jornada de diversió i competició al voltant de l’esport de la  cistella