Celebrada la reunió de les Entitats municipals de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proppassat dijous, dia 6 de febrer, es va dur a terme una reunió amb les entitats i col•laboradors municipals de Sant Joan les Fonts. Aquesta reunió, que es dur a terme un cop l’any, és molt important, ja que és el moment on l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts presenta el calendari anual d’activitats del municipi. Aquest calendari és la base a partir de la qual l’ajuntament coordina totes les àrees de treball que són necessàries pel bon desenvolupament de cadascuna de les activitats al llarg de l’any. A més és el moment on tots els presents a la reunió comenten tot allò que cal en relació al programa exposat, el qual ha estat elaborat a partir de les aportacions que les entitats ha estat proposant durant el mes de gener.

IMG01249-20140206-2104

A la reunió de la passada setmana es va fer la presentació de les noves instal•lacions de la Caserna d’Entitats municipal, alhora que es va exposar quines entitats acull i quins locals polivalents poden ser d’utilitat per les entitats. S’explicà també els altres locals polivalents que ofereix l’ajuntament per les entitats, com són el centre Cooperativa de la Canya i les Antigues Escoles de Begudà. En aquest moment l’alcalde, el senyor Joan Espona, aprofità per explicar les obres de millora que s’estan realitzant a aquests nuclis de població.

La valoració de la reunió, per part de tots els assistents, va ser de molt positiva, ja que és una molt bona manera d’establir un contacte més directe amb la resta d’entitats i amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Comparteix-ho amb els teus amics: