Celebrada la reunió dels serveis turístics de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proppassat dimecres, dia 5 de febrer, es va dur a terme una reunió amb els SERVEIS TURÍSTICS del municipi de Sant Joan les Fonts. Un dels temes destacats de la reunió va ser la presentació de les darreres novetats que s’ha dut a terme al municipi en els darrers dos anys de treball pel turisme. Durant la sessió es va fer una presentació de totes les rutes que actualment es poden fer al municipi, entre les més noves la Ruta de les Fonts i Verlets i la Ruta del Boscarró. Seguidament es va comentar les millores que, recentment, s’ha realitzat al monestir, la nova il·luminació, la consagració de l’Altar Major, les excavacions que han deixat al descobert l’antic empedrat medieval, la millora a la plaça de l’església i al carrer de baixada al monestir i, els resultats, molt positius, de les prospeccions del georadar en els que es confirma l’existència de construccions anteriors a la pròpia església medieval.

sant joan les fonts

Un altre dels punts tractats a la reunió va ser l’eliminació de les audioguies que fins al moment es feien servir en favor de la implantació de codis QR als principals elements patrimonials del municipi inclosos a diferents rutes. Amb aquests codis els visitants podran, amb l’ajuda del seu dispositiu mòbil, descarregar-se un link web amb el que obtenir més informació sobre el monument o recurs natural que estiguin visitant. Al llarg de la reunió els serveis turístics presents van poder conèixer també opcions per visitar els espais patrimonials, ja siguin naturals com arquitectònics, que poden oferir als seus clients un estiguin allotjats al seu establiment. Els assistents van valorar, molt positivament, la trobada al mateix temps que fent ús del torn de paraules proposaven idees per millorar el treball envers un sector tant important a la nostra comarca.

Cal tenir en compte que l’any 2013 el municipi de Sant Joan les Fonts va atendre un total de 1.430 persones en visita guiada, 82.759 persones van fer ús del web turístic i 7.039 persones accedien als monuments i oficina de turisme a consultar o participar en alguna activitat adreçada al turisme, entre d’altres dades recollides per l’àrea, de tal manera que el municipi segueix creixent en nombre de visitants i turistes que s’interessen per aquest territori i per les seves propostes. Aquestes dades fan palès el bon treball que s’està desenvolupant des de l’Àrea de Promoció i Turisme i des de la Regidoria de Promoció i Turisme, tot i que es seguirà treballant per avançar positivament seguint la línia marcada per Turisme Garrotxa, el Patronat Turisme Costa Brava i el propi Ajuntament de Sant Joan les Fonts, tot recollint aquells comentaris i reflexions dels petits empresaris turístics del municipi que amb el seu treball diari contribueixen a fer de Sant Joan una de les destinacions dins la Garrotxa amb més bona percepció per part dels visitants.

Comparteix-ho amb els teus amics: