Centenars de persones omplen el Molí Fondo gràcies a l’exposició i presentació del llibre “El Comerç del Poble”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat dissabte a les cinc de la tarda va tenir lloc al Molí Fondo de Sant Joan les Fonts la presentació del llibre “El comerç del poble, els establiments i la seva gent” de Dolors Anglada, editat per l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Per presentar-lo es va fer una exposició amb plafons informatius de cada comerç, fet que permetia als visitants fer un recorregut històric de l’activitat comercial del poble durant els anys 50 i 60, i també es va entregar un exemplar editat del recull a cada assistent.

060514.ElComerçdelPoble3

Tots els visitants van poder intercanviar opinions amb l’autora del llibre, i deixar-se encuriosir per la memòria històrica del seu poble, en definitiva, del seu propi llegat. Degut a l’èxit de la presentació es va decidir obrir el Molí Fondo el diumenge durant una hora i mitja, i va acollir a cent visitants més que van aprofitar per observar tots els plafons informatius de cada comerç. Així que durant el cap de setmana de la Festa del Sant Joan les Flors s’obrirà les portes de l’exposició per tots aquells visitants que vulguin visitar-la.

L’autora Dolors Anglada, emocionada i orgullosa del treball fet durant aquest any, va agraïr la col•laboració de tots els familiars que amb la seva memòria i ajuda han contribuït a fer possible el recull històric de les botigues.

Joan Espona, alcalde de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha valorat molt positivament la presentació i l’edició del recull d’històries i espera que ben aviat es puguin editar els reculls dels nuclis de La Canya i Begudà.

060514.ElComerçdelPoble