Cercavila ludico-festiva-sexual a Torelló

Comparteix-ho amb els teus amics:

El pregó que dóna el tret de sortida al Carnaval de Terra Endins s’incorpora a l’inici de la cercavila ludico-festiva-sexual

La plaça Germà Donat és l’escenari que ha escollit el Rei Carnestoltes per fer el discurs crític que encetarà els actes oficials del XXXVI Carnaval de Terra Endins. El pregó s’avança doncs per primera vegada a l’inici del XVII Pullassu, aprofitant que el Rei ja es va incorporar a aquesta festa l’any passat. El màxim dirigent de la Repúblia de la Barrila, que s’ha proclamat aquest dissabte durant la presentació al teatre Cirvianum, també formarà part de la cercavila al costat de la Guita Tita, del gegant Margalef i de la Fortiana La Marrana i dels quatre capgrossos que representen els carnavals de Catalunya -Solsona, Sitges, Vilanova i la Geltrú i Torelló.

Precisament una altra de les novetats de la rua serà la incorporació de la banda Sensefònica que posarà música en un tram del recorregut i se suma a les altres formacions musicals del Pullassu: els grallers i les percussions dels Diables del Ges.

Com l’any passat, el mateix Dijous Gras a partir de les 6 de la tarda s’habilitarà un espai a la plaça Vella perquè totes les persones que vulguin participar a la festa es puguin caracteritzar com a seqüaços: pintar-se la cara blanca amb el símbol de la festa i es podran posar el mocador d’aquesta edició, de color taronja. Els mocadors es poden comprar juntament amb els tiquets de l’entrepà. Per completar la disfressa, l’organització ha posat en marxa una campanya per confeccionar ponxos per a la nit de Pullassu. N’hi ha un exemplar al bar Atmosfera, de Torelló, per qui vulgui encarregar-ne.

D’altra banda l’organització s’ha bolcat per portar la festa a les xarxes socials a través del Twitter @pullassu i de la pàgina de Facebook. A través d’aquests portals s’avancen horaris, novetats i curiositats del XVII Pullassu.

unnamed

Comparteix-ho amb els teus amics: