Cicle de tallers d’artesania a Can Trona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Can Trona programa aquestes primers setmanes de l’any un cicle de tallers d’artesania. En total, es proposen tres activitats en dissabte. La primera iniciativa és un taller de vímet i fibres vegetals. Es tracta del segon taller d’introducció a la cistelleria on s’aprendrà a teixir una safata de cul de queixal amb vímet de la Garrotxa de la mà d’Ona Trepat. Els tallers ja tenen les inscripcions plenes (són per a grups reduïts) i se’n fan dues sessions de matí i tarda.

El següent dissabte, dia 23, es proposa aprendre a fer un sabó natural amb glicerina vegetal. S’hi proposaran diferents tipus de decoracions i olis essencials. Una proposta a càrrec d’Òria, cosmètica natural i artesanal i membre de la Iera. La primera sessió serà de 10 a 2 del migdia i de 5 a 7.30 del vespre.

Finalment, el tercer taller passa per aprendre a teixir, que consistirà en elaborar el marc d’un mirall amb la tècnica de macramé a càrrec de la Txell Coll de Nusart i membre de la Iera. Serà el dissabte 6 de febrer, també amb doble sessió de 10 a 12.30 del matí i de 17.00 a 19.30 del vespre.

Totes les activitats es fan a l’aula pedagògica de Can Trona i cal inscripció prèvia per correu a cantrona@vallbas.cat o al 648 814 293.

Imagen

Comparteix-ho amb els teus amics: