Cinc establiments del poble són reconeguts per la seva qualitat turística

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dijous al vespre a la Sala Noble es van entregar els diplomes de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions). El SICTED és un projecte de ​millora de qualitat de les destinacions turístiques promogut per l’Institut de Turisme d’Espanya i Federació Espanyola de Municipis i Províncies, que treballa amb l’objectiu de millorar l’experiència i satisfacció del turista, a més que serveix per a una millor gestió interna de l’empresa.

foto entrega diplomes

Els cinc establiments guardonats, per la seva tasca d’adhesió durant el 2014, han estat Vilar Rural, Hotel Balneari Font Vella, Hotel Ripoll, Museu Guilleries – Espai AQUA i Oficina de Turisme Can Rovira. L’objectiu d’aquest 2015 és aconseguir més empreses adherides i sobretot d’altres sectors, per treballar conjuntament per la millora del municipi.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Pag_AE-LWZw” width=”560″ height=”315″]

Durant l’acte també es van presentar els nous fulletons turístics de Sant Hilari i el nou mapa de rutes. En termes digitals, també es va presentar el nou espot promocional, el qual compta amb 5 càpsules temàtiques relacionades amb la natura, la gastronomia, aigua, benestar i esports.

Ajuntament de Sant Hilari Sacalm