Ciutadans anuncia Jaume Vizern com a candidat a l’alcaldia d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Vizern assegura que el partit“serà decisiu”i apostarà per “ajudar els col·lectius més desafavorits de la ciutat i potenciar els empresaris i treballadors locals”

Ciutadans ha anunciat la candidatura de Jaume Vizern com a candidat a l’alcaldia d’Olot en les pròximes eleccions municipals.

Vizern, de 60 anys és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat en el sector bancari i d’assegurances. Va inscriure’s a Ciutadans l’any 2017, amb l’objectiu “d’ajudar a la unió i la convivència dels olotins per damunt de les diferències polítiques” i també per “ajudar els col·lectius més desafavorits de la ciutat i potenciar els empresaris i treballadors d’Olot, que han situat la localitat dins i fora del mapa de Catalunya”.

Finalment, Vizern ha destacat que si Ciutadans va esdevenir la tercera força a Olot “és evident que serà decisiva en les properes eleccions municipals”.

Jaume Vizern es un vell conegut de la politica a Olot, durant els anys 90 va ser president d’Unió Democràtica de Catalunya a Olot, i regidor de l’equip de govern de CiU durant les alcaldies de Pere Macias i Isabel Brussosa i regidor de CiU a l’oposició en el primer mandat de Lluís Sacrest.