Clara Aulinas, segona al Campionat d’Espanya de Triatló per Comunitats Autònomes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Clara Aulinas, del Club Natació Olot, aconsegueix la segona posició femenina al Campionat d’Espanya de Triatló per Comunitats Autònomes.

Clara Aulinasva ser convocada per la Selecció Catalana entre les 6 millors triatletes femenines absolutes per representar Catalunya en aquest campionat, que va tenir lloc el 6 i 7 de juliol a la localitat de Tres Cantos, de Madrid.

La competició va començar el dissabte 6 de juliol amb les proves per seleccions autonòmiques. A les 9h i 10h es van iniciar les sortides d’edats escolars femenina i masculina, i els equips regionals absoluts van competir a les 11h en categoria femenina i a les 12:30h la masculina.

El diumenge va ser el torn pels relleus, que enguany com a novetat es va introduir un relleu anomenat “Relleu Inclusiu Fundació Sanitas”, en què cada equip autonòmic havia de presentar almenys un/a paratriatleta.

El relleu absolut mixta, en el que va participar la Clara Aulinas, va ser molt disputat fins a l’últim moment entre els catalans i els valencians, però finalment es va emportar la victòria l’equip català. Els punts guanyats entre dissabte i diumenge van fer que Catalunya es proclamés guanyadora del campionat, seguida per Galícia i Madrid.

Info: CN Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: