Club Natació Castellfollit CAMPIÓ de la Copa Pirineus 2015

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat dissabte 8 d’agost, la piscina de Castellfollit de la Roca va ser l’escenari ideal per proclamar el Club Natació Castellfollit CAMPIÓ de la Copa Pirineus 2015.

primavera estiu 2015 057

Amb la celebració d’aquesta cinquena jornada i última d’aquesta competició, s’han acabat cinc intenses jornades. Diguem intenses per què els nostres nedadors i nedadores han hagut de lluitar de valent per aconseguir aquest títol, el Besalú C.N. segon classificat no ho ha posat gens fàcil, ja que també han lluitat fins al final. Només cal veure les mínimes diferències en punts en la majoria de jornades.

Un fet important que cal destacar és com s’ha aconseguit aquest títol, i com cada vegada més, el C.N. Castellfollit a part de ser molt regular demostra també que la natació és un esport d’equip.

Felicitats a tots els nedadors i nedadores, a l’equip tècnic format per en Sergi Vivet i la Núria Vilà que gràcies al seu bon treball s’ha pogut aconseguir aquest títol.
Enhorabona a tots!!!

La classificació Final ha estat la següent:
1er.- C.N. Castellfollit 2.189,5 punts
2on.- Besalú C.N. 2.077 punts
3er.- C.N. Farners 1.441,5 punts
4art.- ACEJ La Jonquera 1.381 punts
5è.- C.P. Flaçà 1.054 punts
6è.- C.P. Santjoanenc 607 punts

EL C.N. CASTELLFOLLIT CAMPIÓ DE LA 55a. EDICIÓ DE LA CHALLENGE DAVID MONER

La piscina de l’ACEJ La Jonquera va acollir la quarta i última jornada de la Challenge David Moner, on el C.N. Castellfollit es va proclamar per segon any consecutiu CAMPIÓ!!!

D’emocionant, d’espectacular, de superació, …. molts són els qualificatius que es poden dir sobre l’equip prebenjamí, benjamí i aleví que tant han lluitat per poder-se proclamar campions de la Challenge.

Una vegada més els nostres petits han tornat a sorprendre, nedant, competint i lluitant jornada rere jornada. Enhorabona a l’equip tècnic format per en Sergi Vivet, Núria Vilà, Albert Espigulé i Salomon Aguilar, pel seu treball excepcional que han fet durant tot l’any.I també enhorabona als pares, pel seu sacrifici i suport diari.

IMG-20150806-WA0008