Col·laboració entre el Museu de la Garrotxa i l’Escola Municipal d’Expressió

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els alumnes de plàstica i ceràmica de l’Escola Municipal d’Expressió (EME) van visitar l’exposició d’escultures de l’artista Fèlix Ametlla que el Museu de la Garrotxa presenta al pati de l’Hospici. 

IF

L’artista va acompanyar als alumnes durant la visita i i els nens van poder gaudir de les seves explicacions mentre es deixaven portar per la imaginació, jugant a buscar altres interpretacions.

Al final varen poder preguntar tots els seus dubtes del procés creatiu, la inspiració, els esbossos, els materials… i tot seguit els alumnes, a l’aula de l’escola, varen poder provar i crear a partir de tot el que havien vist, escoltat i sentit.
La setmana següent Fèlix Atmetlla va visitar als alumnes a l’EME i aquests li varen poder explicar tots els seus treballs tal com mostren les fotografies.

Aquest treball ha ajudat als alumnes a comprendre millor l’escultura contemporània i tot el seu procés creatiu. Tot i ser una escultura que a simple vista els hi va semblar dura per la forma i pels seus materials, poc a poc i gràcies a les explicacions i a la sensibilitat de Fèlix Ametlla cap als nens, aquests varen anar entenent i captant la seva calidesa fins a donar-li vida. I a la vegada, a l’aula, varen tenir l’oportunitat d’experimentar amb les seves pròpies mans tota aquesta experiència i compartir-ho amb l’artista.

L’exposició d’escultures de Fèlix Atmetlla, produïda pel Museu de la Garrotxa, es podrà visitar al pati de l’Hospici fins el proper 27 d’abril