Col·laboració entre l’Obra Social “La Caixa” i l’Esplai Garbuix

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Obra Social “la Caixa” col·labora en fer possible l’activitat de l’esplai diari Garbuix. Amb una aportació de 8.000 euros que es destinarà a fer front al finançament de les activitats realitzades durant els mesos d’estiu.

L’Esplai Garbuix, que forma part d’Esplais de la Garrotxa, ha ofert aquest estiu una norantena de places destinades als infants i joves que durant la resta de l’any participen de les activitats que organitza l’entitat. Molts nens i nenes aprofiten l’estiu per anar a visitar els seus familiars o bé prefereixen passar-los en família, però també hi ha infants que no poden permetre’s apuntar-se a la resta d’activitats d’estiu que tenen lloc a la ciutat.

A finals de juny, l’Esplai Garbuix va iniciar la programació d’estiu que consisteix en una hora primera de classe de reforç seguida d’una activitat de lleure en què, a més de divertir-se, es treballa la inclusió social i la igualtat d’oportunitats.

Gerard Canadell, director de l’oficina Store Olot de Caixabank, i Judit Puigferrer, presidenta d’Esplais de la Garrotxa, han formalitzat l’acord de col•laboració entre les dues parts per atendre als infants i joves de la ciutat d’Olot. L’entitat s’ha compromès a destinar 8.000 euros per ajudar a fer front a les activitats d’estiu que, com cada any, han tingut una bona acceptació per part dels infants i joves i les seves famílies a més de les educadores del projecte.