L’aplicació per a dispositius mòbils de les Festes del Tura oferirà més serveis que mai

Comparteix-ho amb els teus amics:

elgarrotxi.cat i l’empresa Novostrom t’ofereixen la millor manera per estar informat de les Festes del Tura

El digital d’informació elgarrotxi.cat després de l’èxit en la darrere col·laboració amb l’aplicació de les Festes del Tura, tornarà a unir esforços amb l’empresa d’informàtica i programació NOVOSTORM, creadora de l’aplicació garrotxina més descarregada fins al moment, per fomentar i millorar l’aplicació oficial de les Festes del Tura.

Una eina indispensable per aquestes dates i que no ha de faltar al teu mòbil o tauleta, ja que a part de tenir tota la informació de les festes a l’abast d’un cop de dit, com la programació detallada d’actes, localitzacions, etc. L’aplicació t’avisarà en temps real si hi ha algun canvi d’última hora o notícia relacionada sobre la festa major d’Olot.

La gran novetat d’enguany és la incorporació de manera permanent dels actes més destacats en format vídeo i d’oferir una actualització diària també en format vídeo de les activitats més destacades de la jornada. Sens dubte, ja no hi ha excusa per no saber res de les Festes del Tura.

L’APP de les Festes del Tura d’Olot, és doncs, en una de les millors aplicacions amb informació d’unes festes majors de tot Catalunya.

Per tenir més informació o descarregar-te l’aplicació oficial per a mòbils i tauletes de les Festes del Tura. ENTRA AQUÍ

VÍDEOS RELACIONATS:

Vídeos del Ball del Gegants, Nans i Caballets de les Festes del Tura