Informació Municipal de l’Ajuntament d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Calendari de la deixalleria mòbil

Horari: de 6,30 a 18,30h

Setmana del 9 al 14  desembre de  2019

DILLUNS  9 Plaça del Morrot
DIMARTS 10 Rambla Benavent
DIMECRES 11 C. Castanyer
DIJOUS 12 C. Puigroig
DIVENDRES 13 Plaça Amèrica
DISSABTE 14 C. Verge de Fàtima

 Matrícula per als cursos trimestrals de l’Escola Municipal d’Expressió

El proper dimarts 10 de desembre s’obrirà el període de matriculació a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot (EME) per als monogràfics del segon trimestre. Es tracta d’una àmplia oferta de cursos pensats per a totes les franges d’edats.

Els cursos trimestrals són d’un dia a la setmana en sessions de matí, tarda o vespre i d’una hora i mitja, dues o tres hores, segons l’especialitat. S’ofereixen tallers d’interpretació i màgia, ceràmica, fotografia, animació, dansa contemporània, costura creativa, iniciació al teatre, dibuix i pintura, joieria, ganxet, scrapbooking i patchwork. De tota aquesta oferta trimestral destaquen, com a novetats, el curs d’interpretació i màgia a totes les edats, dansa contemporània per a joves i adults i joieria per a adults.

També, en l’oferta de cursos anuals, podem trobar especialitats amb matrícula oberta.

Per a inscripcions us podeu dirigir a l’Escola Municipal d’Expressió (Av. Sant Joan de les Abadesses, 20-22) de 5 a 7 de la tarda o per Internet a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot. Hi ha temps fins al 13 de desembre.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web escolaexpressio.olot.cat.

Casal Multiesportiu Nadal 2019

Aprofitant les vacances de Nadal, els dies 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener, l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot organitza un casal multiesportiu per a nens i nenes nascuts/udes des del 2008 fins el 2015.

De les 9:00 del matí fins a les 13:00 els participants podran practicar diverses modalitats esportives i gaudir d’un espai on desenvolupar-se físicament i socialment.

Proposta : Tast esportiu: casal multiesportiu on s’hi podran fer diferents activitats esportives en funció del grup/edat.

Edats :

De 4 (nascuts el 2015 – P4) fins a 11 anys (nascuts el 2008 – 6è).

Grups en funció de l’edat

Lloc : Pavelló Municipal d’Esports d’Olot

Dates : Dies 30 i 31 de desembre 2019 i 2 i 3 de gener 2020

Horari : De 9h a 13h

Inscripcions participants :  

Del 2 al 15 de desembre

A partir de la web http://esportsilleure.olot.cat/ o a les oficines de l’IMELO de dilluns a divendres de 10h a 14h i dimarts i dijous de 16h a 19h.

Preu activitat : 38 €

Descomptes inscripcions:

10% família nombrosa o monoparental

5% carnet IEM

*No s’acumulen els descomptes. Aplicació del descompte més alt.