Informació Municipal de l’Ajuntament d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Calendari de la deixalleria mòbil

Horari: de 6,30 a 18,30h

Setmana del 21 al 26 d’octubre de  2019

DILLUNS  21 Institut Bosc de la Coma
DIMARTS 22 Ctra. Sta. Pau
DIMECRES 23 Plaça Rosella
DIJOUS  24 C. Madrid / Camí Teuleria
DIVENDRES 25 Plaça Espanya o la Caixa
DISSABTE  26 Pl. P.Manuel Marcillo

Servei de parquímetres

Es comunica al públic en general que el divendres 18 d’octubre, el servei de parquímetres funcionarà amb normalitat mentre que el dissabte 19,amb motiu

de la celebració de la Fira de Sant Lluc, romandrà tancat.

Eleccions a les Corts Generals.

  1. Vot per correu.- Convé recordar que quan els electors sol·liciten el vot per correu, i aquesta sigui admesa, no podran votar personalment a la mesa electoral.

Vot per correu dels electors residents a Espanya

Es pot sol·licitar a qualsevol Oficina de Correus fins el dia 31 d’octubre de 2019.

Vot per correu dels electors residents a Espanya que es troben temporalment a l’estranger

Els electors residents a Espanya que es troben temporalment a l’estranger, una vegada convocades les eleccions i que tinguin previst romandre en aquesta situació fins el dia de la votació, i vulguin participar a les eleccions, caldrà inscriure’s al Registre de Matrícula Consolar com a no residents i presentar la sol·licitud a l’Oficina Consolar o Secció Consolar d’Ambaixada (consolat espanyol més proper al lloc de residència a l’estranger).

El termini per a la presentació de la sol·licitud finalitza el dia 19 d’octubre.

Vot per correu dels electors absents d’Espanya que resideixen a l’estranger.

Els electors residents a l’estranger que vulguin votar a les Eleccions a Corts Generals, hauran de sol·licitar-ho mitjançant imprès oficial i enviar-lo a la Delegació Oficial del Cens Electoral de la província corresponent al seu municipi d’inscripció.

Les sol·licituds de vot s’hauran de presentar com  a màxim fins el dia  19 d’octubre i es podran realitzar per internet o ser enviades a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral corresponent mitjançant fax o correu postal.

Important no enviar el vot directament a la Junta Electoral ja que seran considerats vots nuls els que no s’hagin rebut mitjançant els respectius consolats.

Vot per correu dels electors absents d’Espanya que es troben temporalment a Espanya.

Els electors absents que viuen a l’estranger però es troben temporalment a Espanya,  poden sol·licitar el vot per correu fins el dia 31 d’octubre de 2019. La sol·licitud està disponible a qualsevol Oficina de Correus i enviar-la a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral de la província corresponent.

Per a més informació podeu consultar web: www.olot.cat (Ciutat -Eleccions)

  1. Servei gratuït de transport per a persones amb problemes de mobilitat

L’Ajuntament d’Olot ofereix un servei de transport gratuït a les persones amb mobilitat reduïda per tal que el diumenge 10 de novembre, puguin traslladar-se als diferents col.legis electorals per exercir el seu dret a vot.

Les persones interessades en utilitzar aquest servei han de demanar-ho prèviament al telèfon 972 27 22 22 de la Creu Roja (dies laborables) o al mòbil 690 022 390 (durant el cap de setmana). En cas de no rebre resposta, cal deixar el missatge al contestador automàtic. Es prega fer-ho amb la suficient antelació i no esperar a l’últim dia.