Com puc obtenir el Certificat Digital COVID?

Comparteix-ho amb els teus amics:

A partir d’aquest divendres, es posa en marxa el Certificat digital COVID de la UE, estarà vigent de moment fins al proper 10 de desembre, que es podria prorrogar. El document que certifica estar vacunat, haver superat la malaltia o bé tenir un test negatiu, s’haurà de mostrar en l’entrada dels establiments, juntament amb el DNI per accedir a: Locals d’oci nocturn o espais on se celebri ball, interiors de restaurants i bars, Gimnasos i per les visites a residències de gent gran.

IMPORTANT: Els que no dominin les noves tecnologies, pots aconseguir el CERTIFICAT COVID en paper, al teu centre d’atenció primària del teu municipi.

Com i on el pots obtenir?

Com funciona?

S’haurà de presentar el codi QR del certificat COVID digital de la UE i els responsables d’accés al local el llegiran amb la càmera de la webapp verificacovid.gencat.cat i comprovaran la seva validesa.

La persona que vulgui entrar a un local haurà de portar el seu certificat digital, que pot descarregar o imprimir a La Meva Salut.

El local només tindrà accés a la validesa, o no validesa, del certificat no disposant de cap altra informació sobre la persona.

Captura de pantalla de la validació des d'un telèfon mòbil

Cartell certificat COVID digital de la UE oci nocturn