Comença a la Garrotxa la campanya “Sí, viure vol dir prendre partit”

Foto: @MartiAlbesa
Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dijous 20 de juliol les CUP de la comarca de la Garrotxa vam donar el tret de sortida a la campanya pel Sí al Referèndum del dia 1 d’Octubre.

Foto: @MartiAlbesa

Després de l’assemblea oberta de la setmana passada per aglutinar les persones voluntàries per la campanya del referèndum, el passat dijous 20 de juliol les CUP de la comarca vam arrencar la campanya “Sí, viure vol dir prendre partit” amb un acte públic a la Plaça Major d’Olot.

L’acte va comptar amb la presència de Jaume Casals, alcalde de Navàs (Bages) per la CUP, en Joan Coma Roura, regidor de la CUP a l’Ajuntament de Vic, la Mireia Tresserras, regidora de la CUP a l’Ajuntament d’Olot i Joan Garriga “Nana”, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya. La Laia Mas de la CUP de la Vall del Llierca va conduir l’acte.

Al llarg de les intervencions van ser molts els temes de què es va parlar: desobediència, cultura, ruptura, drets… i l’acte va finalitzar amb un torn obert de preguntes per part del públic assistent.

En els propers dies i setmanes des de les CUP garrotxines seguirem amb les assemblees per coordinar les voluntàries, les enganxades de cartells, repartiment de butlletins i tot allò que creiem útil per tirar endavant el referèndum del 1 d’octubre.

Info: CUP Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: