Comença a Santa Pau un període de proves per regular l’accés de vehicles, la mobilitat i l’ocupació de la via pública del nucli antic

Comparteix-ho amb els teus amics:

Comença a Santa Pau un període de proves per regular l’accés de vehicles, la mobilitat i l’ocupació de la via pública del nucli antic

Aquesta etapa de proves va començar el passat divendres 30 d’abril i durarà fins al 30 d’octubre

Fa prop d’un any i mig que va iniciar un procés participatiu al poble, on es va parlar de la identitat del Nucli Antic de Santa Pau i també, dels seus reptes i necessitats més emergents. Entre elles, la necessitat de posar sobre la taula una proposta clara sobre l’ocupació de la via pública, la mobilitat i l’accessibilitat.

El present document pren com a base el procésiniciat i espera, de forma evolutiva, anar-seadaptan a la realitat del municipi, proposant alsseus vilatans i vilatanes, que formin part del’avaluació i de la implementació.

VEURE EL DOCUMENT AQUÍ

Cartell:

Puede ser una imagen de monumento, al aire libre y texto que dice "a partir del 30 d'abril inici de l'etapa de proves de l'ordenança d'accessibilitat, mobilitat ocupació del nucli antic ETAPA DE PROVES QUE DURANT 6 MESOS CONTEMPLA LES SEGÜENTS ACTUACIONS: 1- SENYALITZACIÓ DE LIMITACIÓ D'ACCÉS. 2- HABILITACIÓ DE LES ZONES D'APARCAMENT. SENSE SISTEMA DE LECTURA DE MATRÍCULES. Etapa de proves: del 30 'abril al 30 doctubre de 2021 Més informació www.santapau.cat"