Comença el procés dels Pressupostos Participatius 2019 a Riudaura

Comparteix-ho amb els teus amics:

A partir d’aquest dilluns dia 11 de març i fins al divendres 22 de març, els veïns de Riudaura ja podran presentar les propostes pels Pressupostos Participatius 2019, als que s’hi dedicaran una inversió total de 20.000 €.

Es podran presentar un màxim de dues propostes per persona i dues per entitat. Les propostes es presentaran amb l’ajuda d’una fitxa-formulari disponible en paper a l’Ajuntament i en format digitat en aquest formulari.

Les propostes que poden ser presentades, votades i escollides en el procés de pressupostos participatius han de complir alguns requisits, com ara la legalitat, que siguin de competència municipal i que donin resposta a necessitats del poble (podeu trobar tots els requisits i més informació a la pàgina Pressupostos Participatius 2019 i al Reglament dels Pressupostos Participatius 2019).

Una novetat d’aquest any és que les propostes presentades han de tenir un pressupost mínim de 2.500 €, per evitar que el vot s’acumuli en opcions de petit valor “per acabar d’omplir” el full de votació.

Les propostes que es presentin es debatran, consensuaran, ampliaran o acordaran a la trobada veïnal oberta a tothom el diumenge 31 de març.

Comparteix-ho amb els teus amics: