Avui s’inaugura l’11è Saló d’Arts Plàstiques al Monestir de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte dia 29 de novembre, a les dotze del migdia es durà a terme la inauguració de l’onzè Saló Internacional d’Arts Plàstiques del municipi, amb artistes procedents de diferents llocs. Durant tots nou dies, que durarà el Saló, el Monestir de Sant Joan les Fonts s’omplirà d’un gran recull d’obres de tècniques tan diverses com l’escultura, la pintura, la ceràmica o el dibuix, entre d’altres.

271114 FOTO SALO ARTS PLASTIQUES 2

La inauguració anirà a càrrec de diferents crítics d’art, autoritats municipals, escriptors, col·leccionistes d’art i periodistes, tots vinculats al món artístic. Durant la inauguració es realitzarà el lliurament de diplomes i trofeus a tots i cadascun dels artistes que han participat al Saló d’enguany. Després de l’acte es durà a terme un recital de música a càrrec del pianista Santi Escura. Finalment hi haurà un vernissatge per al públic assistent.

El Saló obrirà les seves portes del dissabte 29 de novembre fins al diumenge 7 de desembre, de les onze del matí a les dues del migdia, tant els feiners com els festius, i la tarda del diumenge 30 de novembre de sis a les vuit. L’entrada és lliure.

Comparteix-ho amb els teus amics: