Comença la 2a fase de reforma i ampliació de les instal·lacions del Club Natació d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Comença la 2a fase de reforma i ampliació de les instal·lacions del Club Natació d’Olot

Després d’inaugurar exitosament les modernes instal·lacions obtingudes amb la 1a fase de reforma i ampliació, us informem que s’ha tirat endavant el finançament necessari per posar en funcionament la 2a fase de reforma i ampliació de les instal·lacions, aprovada en assemblea general de socis durant el passat mes de juliol de 2020. És molt important per a tothom culminar amb èxit aquest projecte que va començar fa uns anys, amb la materialització de les futures noves instal·lacions que aviat els socis podran gaudir.

Gràcies a l’execució responsable de les obres de la 1a fase i la bona gestió duta a terme en els darrers exercicis, la realització de la 2a fase de reforma i ampliació no representarà cap quota addicional pels socis.

El procés de realització de la 2a fase estarà dividit en dues parts:

  • Procés de selecció per a la contractació d’un equip d’arquitectes i enginyers per a l’execució de la 2a fase de reforma i ampliació: en què els equips de professionals podran participar dissenyant el millor projecte pel Club.
  • Concurs de les empreses constructores: en què a partir del disseny del projecte guanyador, les empreses podran presentar les millors propostes per construir els nous espais del Club.

Llistat de les noves instal·lacions que arribaran amb la 2 fase:

Nous i amplis vestidors interconnectats amb la nova sala d’aigües i els vestidors actuals de la piscina de competició; nous serveis d’administració i atenció al soci; nou bar de la terrassa del Club; nova sala social; nova sala d’activitats dirigides; nova sala de fisioteràpia, tractaments i massatges; altres serveis (magatzem i arxius del Club).

Info: Club Natació d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: