Comença la campanya “Vols transformar-te en MOT?”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els organitzadors del MOT volen implicar el públic en el nou Festival de Literatura de Girona i Olot. Tothom podrà participar a la campanya “Vols transformar-te en MOT?” posant cara als cartells del Festival. N’hi ha una vintena repartits per diversos equipaments de Girona i Olot.

IMG-20140225-WA0007

Per fer ressò de l’arribada del MOT, els impulsors han fet uns pòsters de cartró, de més d’un metre i mig d’alçada i un d’amplada. En un fons blanc, es veuen els braços i els peus d’una criatura fantàstica aguantant el cartell de la primera edició del Festival. Si una persona es posa darrere, la cara queda just per sobre del cartell i pot transformar-se en MOT.

Per animar els ciutadans, els organitzadors han endegat un sorteig a Facebook. Per participar-hi, s’han de complir tres passos: primer, fer-se una fotografia posant cara al cartell del MOT. Segon, fer-se fans de la pàgina del Festival al Facebook i, per últim, penjar la fotografia amb l’etiqueta #MOT.

Totes les persones que compleixin els tres requisits, si volen, rebran de regal una subscripció digital durant un mes al Diari Ara. A més, cada setmana es sortejarà una samarreta del MOT i l’últim dia es sortejarà, entre tots els participants, un lot de productes Alqvimia (www.alqvimia.com).

En total hi ha 20 cartells repartits per Girona i Olot, a més d’un a Barcelona. A Girona es troben cartells a la Biblioteca Ernest Lluch, Biblioteca Antònia Adroher, Biblioteca Just M. Casero, Biblioteca Salvador Allende, Ajuntament de Girona, Centre Cultural la Mercè, Centre Cívic Barri Vell, Mercat del Lleó, Oficina de Turisme (la Rambla), Llibreria Empúries, Llibreria 22 i a l’Associació de Comerciants de Sant Narcís (voltarà pels comerços).

A Olot els cartells estan situats a la Biblioteca Marià Vayreda, Teatre Principal d’Olot, Casa-Museu Can Trincheria, Ajuntament d’Olot, Oficina de Turisme, Mercat Municipal i a l’Escola d’Art d’Olot. I també hi ha un cartell a l’Ateneu Barcelonès de Barcelona.

La campanya Vols transformar-te en MOT? Va començar el 18 de març i s’allargarà fins al dissabte 12 d’abril, últim dia del Festival MOT

Es poden consultar les condicions de la promoció a la pàgina web del festival (www.festivalmot.cat) i a la pàgina de Facebook del Festival (Festival MOT) .