Comencen els treballs d’arranjament del ferm de l’Avinguda Sant Jordi

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’actuació començarà aquest dijous i és previst que tingui una durada de dos dies en el que es donarà pas alternatiu als vehicles que hi circulin.

L’Ajuntament ha contractat l’actuació d’acord amb el compromís de la Generalitat que assumirà els prop de 50.000 euros amb què està pressupostada l’obra.

A la Junta de Govern Local del 14 de març l’Ajuntament d’Olot va aprovar la memòria valorada per a la rehabilitació del ferm de l’avinguda Sant Jordi. A la mateixa sessió, es van adjudicar els treballs de millora del paviment per un import de 47.116 euros a l’empresa Rubau Tarrés SAU i es va acordar amb la Generalitat una subvenció per tal que el Govern Català es faci càrrec de l’import total de l’obra.

Els treballs de millora del ferm començaran aquest dijous 28 de març i duraran dos dies. Consistiran en l’asfaltatge de 1.225 m2 del paviment de l’avinguda Sant Jordi, del carrer Portbou i Zamenhoff. Es tracta dels espais més malmesos d’aquesta via, d’acord amb l’estudi de patologies realitzat per l’Àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Olot. Prèviament a aquesta actuació, s’ha substituït 227 metres lineals de rigola de tota l’avinguda, que s’havia enfonsat o bé havia quedat trencada.

L’Ajuntament continua reclamant a la Generalitat una nova actuació de millora sobre l’avinguda Sant Jordi. Tal com va avançar en la seva visita a Olot el conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet, es treballa en la definició d’un projecte integral que ha de suposar l’aixecament de tot el ferm per pavimentar-lo de nou i mesures de pacificació de l’avinguda, amb un import superior al milió d’euros.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: