RECORDATORI: Obres per col·locar asfalt sonoreductor a la conflictiva avinguda Sant Jordi d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Està previst que les obres finalitzin a principis d’agost.

Durant la realització de les obres hi haurà restriccions al transit

L’Ajuntament d’Olot ha adjudicat les obres de millora del ferm de l’avinguda Sant Jordi, el carrer Portbou i el carrer Zamenhof. L’empresa Aglomerats Girona s’encarregarà dels treballs, que afecten 24.400m2 del tram comprès entre la rotonda de la Solfa i la rotonda de la Rodona. Representen una inversió de 286.198,88 euros, el finançament del qual compta amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya.

L’actuació inclou la reparació de les àrees on s’han localitzat desperfectes, el posterior asfaltat i la reposició de les marques vials. L’asfaltat consistirà en l’estesa d’una capa de recobriment amb material sonoreductor (que redueix el soroll provocat pel trànsit).

Les obres començaven aquest dimecres 17 de juliol ºi es preveu que finalitzin el divendres 2 d’agost. Mentre duri la primera fase (els primers 9-10 dies) sempre hi haurà un sentit de circulació obert al trànsit. A la següent, caldrà fer talls de circulació per trams, que estaran degudament senyalitzats donant vies alternatives de pas. A mesura que avancin els treballs, que s’iniciaran al sector de la Solfa, es restringirà l’aparcament als laterals de l’avinguda Sant Jordi.

Tot i que l’execució de les obres ja s’ha programat en una època amb menor mobilitat, especialment per les vacances escolars, caldrà adoptar i senyalitzar talls de trànsit i desviament provisionals per garantir el bon funcionament dels treballs.