Comencen les activitats d’estiu de la Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb l’arribada del mes de juliol es dona el tret de sortida a les activitats d’estiu de la Vall d’en Bas.

A partir d’aquest cap de setmana i durant tot el mes, els concerts d’estiu de l’Associació Musical ompliran la vall de música de diferents estils. En total, en aquesta 17a edició dels Concerts d’Estiu de la Vall d’en Bas s’han programat 8 actuacions musicals, entre elles el Liceu a la Fresca amb la retransmissió de l’Òpera ‘Il trovatore’ de Giuseppe Verdi el proper divendres 21 de juliol.

Resultat d'imatges de Il trovatore el liceu

Enguany a la Vall d’en Bas, més enllà dels concerts d’estiu i les festes majors de cada pobla, per primera vegada també s’han programat altres activitats. Per una banda s’ha volgut fomentar la pràctica de l’esport. Amb el tancament per l’estiu del pavelló municipal, des d’aquesta setmana a l’entorn de la piscina s’hi fan classes de gimnàs a dins de l’aigua, Zumba, Ioga i sessions d’entrenament funcional.

Per altra banda també s’han organitzat activitats de caràcter familiar. Destaquen una ruta teatralitzada nocturna del nucli antic de Sant Esteve d’en Bas el dissabte 22 de juliol i una gimcana en família nocturna el divendres 11 d’agost. En ambdós casos és necessari inscriure’s a l’ajuntament. També s’ha programat un espectacle de màgia i una sessió de cinema a la fresca.

RELACIONAT:

VÍDEO: Iniciativa ecològica per portar els nens i nenes del casal de Sant Privat a la piscina

Comparteix-ho amb els teus amics: