Comencen les obres de la nova pista polivalent al Prat de les Coromines de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Comencen les obres de la nova pista polivalent al Prat de les Coromines de Sant Joan les Fonts

Ja estan en marxa les obres per tal de convertir un tram del Prat de les Coromines en una pista polivalent per a la pràctica lúdica de l’esport. Aquest espai era una reclamació de diferents col·lectius de joves i famílies amb mainada que volien un punt on trobar-se per a passar temps de lleure conjuntament.

Després de contemplar diferents emplaçaments per part de l’Ajuntament, es va optar per ocupar un tram d’aquest prat. Les actuacions, que han començat per preparar la terra i seguiran amb el formigonament del perímetre. La zona de la pista inclourà espai amb dues cistelles de bàsquet i dues porteries.

Si les condicions meterològiques són favorables, la previsió és enllestir les obres abans de Setmana Santa. Un cop s’acabi de crear l’espai de la pista, es marcaran les línies i s’instal·laran els elements de joc per tal de posar-lo en funcionament.

D’aquesta manera, es dona resposta a una demanda de diferents col·lectius de Sant Joan les Fonts per tal de tenir espais lúdics. Fins ara, els únics espais de joc que hi havia eren a l’escola Castanyer, que està tancada fora dels horaris lectius. Tot i que alguns saltaven el perímetre del centre per anar-hi el cap de setmana, aquesta pràctica no està permesa.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts