Comiat a Sergi Vivet, entrenador del Club Natació Castellfollit

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sergi Vivet va tenir el passat dissabte l’ocasió d’acomiadar-se com es mereix del C.N. Castellfollit, entitat on ha desenvolupat la tasca d’entrenador aquestes dues últimes temporades. Durant el sopar, que va comptar amb la presència de tots els nedadors i nedadores que durant aquests dos anys han estat a les seves ordres, dels pares i membres de la junta, es va destacar la gran tasca realitzada per en Sergi. Ha estat un entrenador importantíssim en el creixement del Club i que ha estat una peça clau pels nombrosos èxits esportius.

En Sergi Vivet, que no va poder contenir les llàgrimes en el seu discurs de comiat, va fer una cronologia d’ençà que en Pere Vilà, president del Club, li va oferir la possibilitat d’entrenar al C.N. Castellfollit fins a arribar al dia d’avui. Va agrair als pares, membres de la junta per la seva col·laboració i confiança dipositada en ell, però sobretot als nedadors i nedadores pel seu treball, implicació, sacrifici i sobretot en creure en el seu sistema de treball. També va animar a continuar endavant i donar el mateix suport al nou entrenador.

Va ser una vetllada entranyable i molt emotiva, i que tots els qui formem el Club Natació Castellfollit esperem i desitgem a nen Sergi una carrera plena d’èxits esportius com entrenador.

14117935_1814337982119581_6732798650045165017_n

Font: Club Natació Castellfollit