Comunicat de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts pels fets ocorreguts aquest passat dissabte 6 d’octubre

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts lamenta profundament els fets ocorreguts aquest passat dissabte 6 d’octubre, en què, a causa d’una agressió de violència de gènere, una veïna del nostre municipi va perdre la vida.

Arran d’aquests fets tant tristos, i tots els moments de tensió viscuts durant la mateixa tarda, tot el consistori es va reunir en Ple Extraordinari i urgent per decidir anul·lar la XIII Fira Internacional de la Bruixeria que estava tenint lloc en aquells moments, i decretar tres dies de dol al municipi. Per aquest motiu, demanem disculpes a totes les persones que s’han vist afectades per aquesta decisió, alhora que agraïm especialment la col·laboració i comprensió de tota la ciutadania envers les actuacions que es van decidir realitzar des de l’Ajuntament, des de l’anul·lació de la Fira a la convocatòria de concentració per donar suport a la família.

Voldríem també fer un agraïment a la premsa comarcal que en tot moment va tractar la notícia amb respecte, recolzant les decisions preses per l’Ajuntament en aquests moments tant durs i colpidors.

RELACIONAT:

VÍDEO: Concentració de rebuig a Sant Joan les Fonts per l’assassinat d’una veïna