Concentració i minut de silenci en senyal de dol davant de l’Ajuntament d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest vespre a les 20.00h es farà una concentració i minut de silenci en senyal de dol davant l’ajuntament d’Olot. Hi participaran el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, i Fina Surina, coordinadora territorial de l’ICD a Girona.

La presidenta de l’ICD ha destacat que “cal continuar treballar de manera unitària, coordinada i contundent contra tot allò que està permetent que la violència contra les dones encara sigui una realitat a la nostra societat”. Balada ha afirmat que “només es podran erradicar les violències masclistes quan haguem assolit la igualtat efectiva de dones i homes. Per arribar a aquesta fita encara cal fer progressos i dur a terme canvis estructurals i fomentar nous imaginaris socials”.

El servei especialitzat 900 900 120 atén les dones que travessen situacions de violència masclista de manera confidencial i permanent les 24 hores de tots els dies l’any. També estan a disposició els serveis de proximitat de la xarxa de serveis municipals o comarcals d’informació i atenció a les dones (SIAD). Aquests 102 serveis local ubicats en poblacions de més de 20 mil habitants compten amb el suport de l’ICD.

Comparteix-ho amb els teus amics: