Concert de Nadal al Teatre Principal d’Olot, amb la Giorquestra i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra

Comparteix-ho amb els teus amics:

Concert de Nadal el 4 de gener al Teatre Principal d’Olot, amb la Giorquestra i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

Després de l’estrena a Andorra i França, el d’Olot serà l’únic concert a Catalunya d’aquesta coproducció entre l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i la GIOrquestra. Es tracta d’un doble concert per a violí, violoncel i orquestra, que s’obrirà amb L’Andorrà, una peça que el compositor i director Salvador Brotons ha creat especialment per a l’ocasió. Seguidament sonarà la Simfonia número 3 en mi bemoll major de Ludwig van Beethoven, coneguda popularment com a Heroica. El concert acabarà amb una sorpresa nadalenca.

Els germans Gerard i Lluís Claret actuaran com a violí i violoncel solistes en un concert que celebra també els cinquanta anys dels dos músics a dalt dels escenaris.

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) va néixer l’any 1992 en el format d’orquestra de cordes, i el 2006 es va convertir en una orquestra clàssica. La GIOrquestra va néixer el 2012 a Girona i ofereix música de qualitat oberta a tots els estils.

El concert l’organitzen conjuntament l’Institut de Cultura d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa tindrà lloc el divendres 4 de gener, 20 h, Teatre Principal d’Olot .

Comparteix-ho amb els teus amics: