Concurs d’aparadors i desfilades a Roses pel dia de Corpus

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Associació de Comerciants de Roses ha organitzat a partir d’avui un concurs d’aparadors i desfilades amb les flors com a protagonistes, en el marc de la Festivitat del Corpus. Els comerciants rosincs han elaborat catifes de flors i s’ha organitzat un concurs d’aparadors, en col·laboració amb l’Ajuntament. El president de l’Associació de Comerciants de Roses, Miquel Gotanegra, ha agraït l’esforç de tots els comerciants que han participat i s’han implicat en la iniciativa que, segons ha dit, “serveix per fer més atractiva la població i atraure més visitants.

IMG_0943

Del 26 al 29 de maig s’ha programat la decoració de balcons i establiments comercials i es farà el concurs d’aparadors i el 29 de maig hi haurà una desfilada de pentinats amb recollits florals, en la qual hi participaran quatre perruqueries.

Els vianants que passegin pels carres Doctor Arruga (mercat municipal),; la plaça de l’Àngel, la Rambla Ginjolers, i els carrers Pi i Sunyer, D’en Marió, Trinitat, Joan Badora Sant Elm, l’avinguda Montserrat, la Plaça Llevant, l’avinguda Jaume i els carrers Francesc Macià i Sant Sebastià poden gaudir de les originals catifes de flors que engalanen els espais.

Al concurs d’aparadors hi participen vuit establiments, que han preparat decoracions amb flors de paper. Adjuntem un comunicat amb els detalls i una imatge de la jornada amb el president de l’Associació observant una de les catifes.