Concurs d’idees per la bocana de la marina d’Empuriabrava

Comparteix-ho amb els teus amics:

A la Costa Brava, dins el terme municipal de Castelló d’Empúries, Empuriabrava, amb 23 km de canals navegables, és considerada la marina residencial més gran d’Europa.

Actualment, tot i les obres de manteniment que s’han realitzat de les instal·lacions, es planteja la necessitat d’establir un debat sobre la modernització i l’actualització de l’entorn de la marina d’Empuriabrava, que va iniciar les seves obres el 1965 i que actualment és un referent nàutic de primer ordre.

En aquest context, l’empresa Port Empuriabrava S.A.,concessionària de la marina d’Empuriabrava, ha proposat un concurs d’idees per a estudiants de quart curs d’Arquitectura de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, per tal de promocionar la reflexió i el treball creatiu entre els estudiants, en la recerca a través del projecte arquitectònic, per tal de millorar un entorn singular com és el paisatge de la bocana.

La data límit per la presentació de les propostes serà el dia 31 de gener de 2014. L’Empresa Port Empuriabrava S.A juntament amb l’EPS organitzaran una exposició de les propostes seleccionades. Durant l’acte d’inauguració que tindrà lloc al mes de març al vestíbul de l’EPS, es lliuraran tres premis als millors projectes presentats.

Tant el concurs com la futura exposició de les propostes dels alumnes s’emmarquen dins un conveni signat el dia 9 de desembre de 2013, entre l’EPS i l’empresa Port Empuriabrava S.A.

image001

Comparteix-ho amb els teus amics: