Condemnen a 10 anys de presó un home acusat d’un homicidi a la sortida d’un bar al 2009

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat Julián César Lenis a 10 anys de presó acusat d’un homicidi a la sortida d’un bar de Vic (Osona) l’any 2009. Segons la sentència, a la qual ha tingut accés l’ACN, l’acusat també haurà de pagar 60.000 euros a la germana de la víctima, Abdelazi Aghannan, un veí de Viladrau que aleshores tenia 23 anys. L’agressor va abandonar el lloc dels fets i pocs dies després va fugir a Colòmbia, el seu país natal, on va ser detingut l’abril del 2012. L’home, que va ser extradit a l’Estat espanyol el juny del 2013, complia presó des de llavors. El jutge li restarà aquest temps al total de la pena. Un jurat popular ha participat en el procés judicial.

Els fets van començar la matinada del 20 de desembre de 2009 al bar Salsabor del carrer Manlleu de Vic després que un grup de persones encetés una discussió. Minuts després, la víctima i un company van ser expulsats del bar i, un cop fora, van intentar accedir de nou a l’interior de manera insistent. Amb tot, els responsables no els van permetre l’entrada.

A partir d’aquí, va començar una baralla que va anar pujant de to fins que un d’ells va treure una navalla. La víctima va rebre la ferida mortal durant aquesta baralla al carrer. La mort es va produir a causa d’una ganivetada de Julián César Lenis que li va travessar l’estèrnum i li va perforar el cor.