Condemnen a 9 anys de presó per intentar matar al cunyat a ganivetades quan impedia que agredís l’exdona a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Condemnen a 9 anys de presó per l’acusat d’intentar matar el cunyat a ganivetades quan impedia que agredís l’exdona a Olot

L’Audiència de Girona a condemnat com a autor d’un intent d’homicidi amb abús de superioritat a 9 anys de presó a l’acusat d’haver intentat assassinar la seva exdona a Olot i d’haver apunyalat el cunyat quan intentava defensar-la. Malgrat que la fiscalia l’acusava de dues temptatives d’assassinat, l’Audiència no veu indicis que durant l’atac, l’acusat llancés una ganivetada al coll de l’exparella que s’havia refugiat a casa de la seva germana per por.

El condemnat no es podrà apropar durant 14 anys a menys de 200 metres del cunyat i l’haurà d’indemnitzar a la seva exdona amb 49.140 euros.

ELS FETS:

Els fets van ocórrer al carrer Santiago Rossinyol d’Olot al costat del Parc de Les Bisaroques. Segons els Mossos d’Esquadra un home de 40 anys va quedar en estat greu en rebre una ganivetada en defensar la seva cunyada del seu exmarit.

Els fets van passar a la matinada del dia 7 de gener del 2017. L’exmarit tenia un ordre d’allunyament i va entrar al domicili trencant un vidre amb intencions d’agredir la seva exparella. El cunyat de la dona en la baralla es va situar entre l’agressor i la víctima i va rebre la ganivetada al pit.

La dona, que disposava d’una alarma de teleassistència per a víctimes de violència masclista, la va activar, i es van presentar immediatament els serveis d’emergències mèdiques, que van estabilitzar al cunyat ferit i va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta en estat greu.

L’exmarit va fugir del lloc dels fets, però els Mossos d’Esquadra el van localitzar i detenir al cap de poques hores. Es dóna la circumstància que l’agressor ja havia amenaçat tant la seva exdona com la seva filla.

Foto (Google Maps): Carrer Santiago Rossinyol d’Olot al costat del Parc de Les Bisaroques

RELACIONAT: