Construïm la Portalada: primera activitat familiar al Monestir de Ripoll

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest matí, un grup de nens i nenes participants al casalet de l’Ajuntament, han donat inici a aquesta nova activitat.

portalada ripoll

El Conjunt monàstic de Santa Maria de Ripoll s’obre a un públic infantil de la mà de l’activitat “Construïm la portalada”, dirigida als més petits de la família. L’activitat vol ser un revulsiu per a totes les famílies que visiten Ripoll i així començar a treballar amb una oferta familiar.

“Construïm la portalada” és una activitat familiar sobre la portalada del Monestir de Ripoll, candidata a ser declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO. L’activitat és una manera lúdica, divertida i participativa de visitar el Monestir, centrant especialment l’atenció, en la seva portalada romànica.

L’activitat s’inicia a la portalada del monestir fent una breu introducció d’una forma participativa amb els nens i nenes i acompanyats de elements de suport. La segona part de l’activitat es porta a terme a l’exterior, on construirem una rèplica de la portalada del monestir gràcies a les peces d’un trencaclosques gegant. Es descobriran les diferents escenes de la portalada com si cada fragment fos una vinyeta d’un llibre.

Al finalitzar l’activitat es podrà visitar, de forma lliure, la resta d’espais del Conjunt monàstic de Santa Maria de Ripoll.

Durada: 1hora

Punt de trobada: Monestir de Ripoll

Preu: 6€ nen (6 a 12 anys) i 4€ adult (a partir 13 anys), menor de 5 gratis

Dates i horaris: del 25 de juliol al 31 d’agost tots els dissabtes a les 17:00h