Consulta les classificacions de la Trepitja Garrotxa Solidària 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

Consulta les classificacions de la Trepitja Garrotxa Solidària 2019

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Trepitja Garrotxa Solidària que enguany ha superat els 400 participants en les 4 modalitats que s’han realitzat. Dissabte l’Ultra 84 km i Trail 53 km i diumenge la de 23 km i 13 km.

CONSULTA TOTES LES CLASSIFICACIONS AQUÍ

Vídeo de la sortida de l’Ultra 84 km i Trail 53 km

26 i 27 d’octubre de 2019 tindrà lloc la sisena edició de la Trepitja Garrotxa Solidària, l’única trail solidària a l’Alta Garrotxa organitzada pel Centre Excursionista d’Olot i en benefici de la Fundació Albert Bosch (Noel Alimentària).

Aquest 2019 la cursa ofereix quatre opcions: l’Ultra amb 84 km i 4750D+ que forma part de la 8a copa catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i qualificada amb 4 punts per la UTMB. El recorregut de la trail compta amb 53 km i 2900D+, està qualificada amb 3 punts per la UTMB. Finalment ofereix dues opcions de curses de muntanya: una de 23 km i 1200D+, que també es pot fer per equips, i una altra opció de 13 km i 550D+; pensades per a tots aquells amants del trail que busquen una distància més accessible sense deixar de descobrir camins i corriols, en aquesta cursa aquest any hem afegit l’opció de fer-la caminant, per a que també puguin gaudir-la aquells que els agrada descobrir el paisatge de l’Alta Garrotxa de manera més tranquil•la i sense competir.

Aquest any s’han reforçat els controls d’última hora, degut als fets succeïts l’edició anterior on les cintes de senyalització de les curses de 23 km i 13 km van ser tretes, realitzarem un repàs més exhaustiu de les senyalitzacions per assegurar que els corredors puguin fer la cursa amb tranquil·litat i sense cap entrebanc.

Comparteix-ho amb els teus amics: