Continua a l’UCI del Trueta en estat crític el motorista de 58 anys ferit en un accident a Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

La vianant que també va resultar ferida lleu ha rebut l’alta mèdica

Continua en estat crític ingressat a l’Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Josep Trueta de Girona el motorista de 58 anys, veí de la capital gironina, que aquest dissabte a les vuit del vespre va resultar ferit en un accident de trànsit a la carretera Barcelona. La vianant que es trobava a la vorera i que també va resultar ferida lleu a causa de l’impacte va ser atesa ahir al mateix hospital Trueta i va rebre l’alta mèdica al cap d’unes hores. L’accident va succeir a l’altura del número 15 de la carretera Barcelona quan un conductor de nacionalitat francesa, que anava acompanyat de la seva parella, i que circulava en direcció sud per aquesta via, va cometre una greu infracció de trànsit trencant a l’esquerra per agafar la ronda Sant Antoni Maria Claret. Durant la maniobra, el turisme va topar contra el motorista. La Policia Municipal de Girona va detenir el conductor del turisme i, d’altra banda, ha ofert assistència psicològica a la dona del motorista ferit.

Guisasola N. Agents de la Policia Municipal de Girona retirant la motocicleta accidentada aquest dissabte 28 de maig del 2016 a Girona.

Foto: Guisasola N.
Agents de la Policia Municipal de Girona retirant la motocicleta accidentada aquest dissabte 28 de maig del 2016 a Girona.