Continuen els treballs de millora de dos trams del carrer Macarnau

Comparteix-ho amb els teus amics:

Mentre s’avança en la reparació del carrer Macarnau, aquest dilluns -coincidint amb el mercat setmanal- també quedarà tallat al trànsit l’Esgleiers

El passat dimarts 22 de desembre van començar els treballs de millora de dos trams del carrer Macarnau. Les obres es van centrar, d’una banda, en arranjar l’enfonsament situat a l’encreuament d’aquesta via amb el carrer Doctor Joaquim Masmitjà i, de l’altra, en la millora de la subjecció d’una reixa que hi ha en aquest carrer, situada a l’alçada de la plaça del Colon.

Amb l’inici dels treballs s’ha hagut de tancar al trànsit pel carrer Macarnau. D’aquesta manera, els vehicles que han circulat pel carrer Esgleiers han hagut de continuar el seu recorregut pel Passeig d’en Blay.

Aquest dilluns 28 de desembre, coincidint amb el mercat setmanal, el carrer Macarnau continuarà tallat al trànsit i tampoc es podrà circular pel carrer Esgleiers. La pilona d’entrada cap a la plaça Rector Ferrer, cruïlla carrer Esgleiers i Macarnau estarà apujada. Per informar d’aquesta afectació viària, es col·loquen tanques als principals accessos: entrada al carrer Macarnau – cruïlla amb Pintor Domenge; a la plaça Manel Marcillo – cruïlla amb el carrer Macarnau; carrer Estires – cruïlla carrer Germanes Fradera; a l’avinguda Jaume II – cruïlla amb carrer Almogàvers i al carrer Sant Bernat – cruïlla Ronda Sant Bernat.

Els veïns i veïnes del sector afectat per les obres podran baixar pel carrer Alta Maduixa direcció cap al carrer Major.

La Policia Municipal reforçarà la presència a la zona mentre duri aquesta afectació viària. El trànsit quedarà tallat al carrer Esgleiers des de les 6h del matí d’aquest dilluns (amb la instal·lació de les parades de mercat al Firal) i fins a les 17h aprox. (quan hagin acabat les tasques de neteja del Passeig d’en Blay).

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: