Continuen les tasques de desinfecció a diferents espais d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Continuen les tasques de desinfecció a diferents espais d’Olot

Des de l’inici de l’estat d’alarma, l’Ajuntament d’Olot ha portat a terme tasques de desinfecció especial en diversos espais de la ciutat. Una de les primeres actuacions realitzades ha estat la neteja a fons de les àrees de contenidors, així com altres elements del mobiliari urbà.

La desinfecció també s’ha fet a l’exterior de les farmàcies i d’equipaments sanitaris, com l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, el CAP Garrotxa, a més de les residències i habitatges assistits per a la gent gran de la ciutat. Els treballs també s’han concentrat a àrees d’especials concurrència com, per exemple, la plaça Mercat, la zona del Firal després del mercat setmanal dels dilluns o l’estació d’autobusos.

Les tasques de desinfecció han estat realitzades pels serveis de neteja de la ciutat amb la utilització de dispositius d’aigua a pressió. De la seva banda, l’empresa OlotNet s’ha encarregat de bona part de les actuacions en una col·laboració de forma desinteressada davant les noves necessitats generades arran de la situació d’excepcionalitat per la COVID-19.

Imagen