Contractació de 9 persones per a suport a treballs de jardineria

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es tracta d’una nova edició del projecte ‘Redescobrim els espais verds i de lleure del barri’ que permet contractar persones que es trobaven en situació d’atur. S’encarreguen de tasques de conservació i millora dels espais verds ubicats al centre de la ciutat.

L’Ajuntament d’Olot ha contractat 9 persones en situació d’atur per a la realització d’una nova edició del projecte ‘Redescobrim els espais verds i de lleure del barri’, que permetrà mantenir, conservar i millorar els espais naturals i zones verdes del nucli antic d’Olot.

La contractació d’aquesta actuació de conservació i preservació del paisatge natural s’engloba dins dels programes d’experienciació laboral de “Treball als Barris 2020” que s’impulsen des de l’àrea de progrés econòmic de l’Ajuntament d’Olot i que s’allargaran durant sis mesos. D’aquesta manera, les persones contractades donen suport a la Brigada Municipal encarregant-se de col·laborar en tasques i manteniment de les zones enjardinades així com el tractament i neteja de la gespa natural d’aquests espais; desbrossada de camins i solars; i manteniment i conservació de l’arbrat de la ciutat.

Concretament, l’equip es focalitzarà en els entorns verds del centre de la ciutat així com actuant en la millora del tram del riu Fluvià que transcorre pel nucli antic, la zona del volcà Montsacopa i espais verds d’arreu de la ciutat com la Plaça Clarà, la Plaça Mercat, Plaça Sant Francesc, els jardins del cementiri o els jardins de Sant Bernat, entre altres.

El projecte permet donar feina a persones que es trobaven a l’atur, ampliant les seves competències de base, millorant la seva autoestima, autoconeixement i oferint una primera experiència laboral als joves. A la pràctica, l’equip – que ja està operatiu des de finals del mes d’abril- es divideix en dos equips; un més encarat a la desbrossada d’espais i un altre focalitzat en els espais verds més cèntrics eliminant males herbes i encarregant-se de la cura de jardineres i arbrat.

En ambdós casos, la contractació és finançada per la Generalitat de Catalunya a través dels Serveis d’Ocupació de Catalunya (SOC), així com pel Servicio Público de Empleo Estatal- Ministerio de Trabajo y Economía Social.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: